O nama

Tvoj CV

Početna

Usluge

Poruči

Kontakt

Blog

O nama

Tvoj CV
O nama

Ko smo mi i kako je nastala ova naša priča?

Nekad je neko rekao da velike stvari nikad nisu produkt samo jedne osobe (taj neko nekad je bio Steve Jobs, pa se zato pozivamo na ovaj citat) i mi se izgleda slažemo.

Realno ova naša priča počinje još pre neku godinu, dok sam ja bila student, a Slavko već uveliko ozbiljan poslovni lik. Bilo kako bilo, ideja o TVOM CV-ju nastala je jedne večeri dok smo se spremali za grad, a kao proizvod desetina CV-jeva koje sam do tada napravila (što prijateljima, što ljudima koje uopšte ne poznajem). Tu je pokrenuta lavina ideja, pa se narednih dana neprestano brainstormovalo, kako se popularno kaže. Elem, usledilo je čitanje o pisanju CV-ja, učenje fora i fazona i bacanje na papir raznih ideja. 

Zanimljivo je da smo Slavko i ja krenuli naopako sa ovom pričom. Prvo smo napravili sajt i zakupili domen, pa tek onda razrađivali sadržaj i ciljeve, ali to valjda tako ide kad si opsednut nekom idejom. 

Jedan od glavnih ciljeva nam je da tebi i tvojoj drugarici, sestri, tvom drugu, momku, bratu, tvojoj devojci, pre svega pomognemo da odeš ili da ode na razgovor za taj posao koji baš toliko želiš ili želi. Kako bismo bili 100% sigurni šta sve ti umeš (ili ne umeš) i kako to da istaknemo (odnosno dobro upakujemo), prvo ćemo imati online konsultacije na kojima ćemo kroz sve ove detalje proći. 

A ukoliko si rešio/la da sam/a napraviš svoj CV, slobodno nam kuckaj, mi rado odgovaramo na pitanja ili pročitaj tekstove na našem blogu (koji će uskoro biti postavljen) gde se trudimo da besplatno damo neke savete. 

Eto, moje ime je Jana i ja sam jedna od dve osobe koje stoje iza ove priče.

 

Ako te interesuju basic informacije (što je sasvim ok).

Završila sam osnovne i master studije na Filološkom fakultetu, a paralelno i master studije na FON-u, pa ti garantujem da će TVOJ CV biti gramatički ispravan ali nikako dosadan. Bavim se projektnim menadžmentom u digitalnom marketingu i svoju ljubav prema digitalu sam otkrila sasvim slučajno, nesluteći da će ovoliko da poraste. Pored vođenja ove zajednice, radim u jednoj kompaniji kao Social Media menadžer (dupli agent). Slavko je u sferi marketinga skoro 10 godina, pa mu nije bilo teško da provali moje predispozicije za ovaj posao. On je prava mala zbirka ideja, pa nekad ne stižemo sve da ih sprovedemo. 

Ukratko, to bi bilo to.

Piši nam! 

 

Pošalji nam e-mail na:

kreiraj@tvojcv.com

Pošalji nam e-mail na:

kreiraj@tvojcv.com

Whatsapp ili Viber

+381601668222

Whatsapp ili Viber

+381601668222